Till:                                                                                 Från:

Läkare Manuel Fernandez                                          Hassan Baygan

Mottagn För transkulturell psykiatri                            Djäkneg15-110

Kungsg38, 2tr                                                               754 23

Uppsala                                                                         Uppsala

 

                                                                 2010-10-18

 

Antingen jag är sjuk eller systemet i Sverige är sjuk.

Angående: förtryck och tortyr i Sverige

 

Back grund

   Jag har bott i 22 år i Sverige, från länge sedan var jag fundersam att varför jag får inget jobb i Sverige. Jag trodde Sverige var annorlunda land från alla andra och därför kunde inte veta att varför jag med så mycket utbildning och erfarenhet kan inte få något jobb.

Jag kom att veta allt när en gång jag pratade med en Svensk kompis som var äldre än mig med hög universitet utbildning och var skribent, han blev förvånad och frågade mig:

   Hassan, du har sagt många gånger om sådana saker, men jag ska fråga dig om verkligen du skriver detta också?

Då blev jag också förvånad och svarade:

   Ja vist, jag skriver om detta saker som jag pratade med dig. Jag ljuger aldrig. jag kan vara tyst men ljuger aldrig även när jag hade död straff ljög jag inte.

Han svarade:

   I så fall får du aldrig jobb i Sverige.

 

   Då förstod jag, varför jag kunde inte få jobb och började tänka på tio tal jobb som jag har sökte och kom till intervjuer och allt var OK men den sista minuten fick jag veta allt blev stopp. Då har jag förstått att jag är anställning förbjuden i Sverige.

Då Jag har börjat tänka och förstå mitt andra problem vid mitt liv i Sverige.

 

   Jag har en lång politisk backgrund från före Iransk revolutionen. Jag blev tvången att fly från Iran till Dubai där fick jag också problem och därför FN skickade mig till Sverige, därför att Sverige kunde ta sin flykting kvot väldigt fort.

 

Blev lurad och utnyttjad av västvärlden

   Det tog väldig lång tid för mig för att förstå att vi blev lurad av västvärldens demokrati och mycket andra saker. Om jag och andra politiker viste om detta då vi aldrig skulle kämpa mot vår regering på det sätt som vi gjorde. Om vi visste att västvärlden inte är fri och demokratisk land då skulle vi hitta en bättre väg för att ändra våra länder och ville aldrig önska bli som västvärlden.

Västvärlden har stor och riktig problem men så länge det finns pengar och osynlig press och kontroll o.s.v. Problemet sens inte.

Då på det sätet västvärlden lurade oss och utnyttjade oss mot vårt land för deras skull.

 

Även efter vi kom hitt dessa länder försöker fortfarande utnyttja oss, men när de ser en person som mig har vaknat och skriver emot, då ska sådana människor får osynligt straff.

 

Här i västvärlden folk bor i en bur. En del människor kan se att de är i bur som avrundad med osynligt nät (laser nät), en del är blinda och kan inte se det.

De som vill passera buren blir sårad av osynligt (laser) nät.

 

Diktatur länder är bättre än demokratisk länder

Till skillnad mellan Iran och Sverige måste jag säga:

Det är bättre i de länderna som kallar diktatur länder än länder (speciellt Sverige) som kallar sig demokratiska länder. I de länderna som kallar diktatur länder när man kämpar mot regeringen då är det så att man kämpar direkt mot hela systemet och alla som har makt; i så fal man blir häktat och sätts i fängelse och därför räknas som politisk fånge (och man kan få nobel pris för detta också), men i länderna som Sverige regeringen har inte riktiga makt, makten finns hos frimurarna och bilderberg gruppen (som alla är Judar sionister). Om man kämpar mot regeringen det är OK, där för att det är meningen att missleda folk i denna väg. Men om man ska kämpa mot dem som har riktiga makten och har systemet i händerna då blir man märkta som psykisk sjuk och har VANFÖRESTÄLLNINGSSYNDROM. Makthavaren (härskaren) vill ha att man tar medicin och med detta man blir knarkare och är första steg till döden.

 

Västvärlden b.a. Sverige är koloni länder

   Som jag har alltid sagt jag kritisera västvärlden och räkna de som kolonier i händerna på Judar sionister.

Jag säger att:

   Det kan inte vara frihet och demokrati i en koloni land då det inte kan vara frihet och demokrati i Sverige och hela västvärlden.

 

Ett exempel på tortyr och förtryck i Sverige

    Jag ville alltid jobba men SÄPO stoppade mig. Med stop att få riktigt jobb och istället fråga mig att jobba som städare (fast jag har mer utbildning än många universitet lärare) i samhall ville dem krossa mig.

   Om jag vill vara en sådan person då skulle jag aldrig kämpa mot Iransk regim då kunde jag bli multimiljoner i Iran. Även om i Iran och alla andra länder (som ni kallar för diktatur länder) om folk är tysta (säger ingenting emot systemet) då de är fri att göra allt och kan bli rik också, där för man ser att även Sverige är ännu värre än Iran och dessa länder.

   En sak som jag alltid kritiserade Iransregim var att, varför man får ingen passande jobb och nu ser man här i Sverige gör mycket värre än Iran.

 

Vad har jag i Sverige efter 22 år?

   I Sverige systemet ville förstöra familj livet för att göra folket ensamma. I det fallet systemet möt bara en stack människor och därför kan bryta dem väldigt snabb. I Iran och österländer allt är baserad på familj och folk har massor med släkting rund omkring sig. Detta är en av bästa som människor i sitt liv kan ha fortfarande.

   Om man ska tänka på ekonomi också som kommer först i Sverige, Jag har inga tillgångar här i Sverige utan bara några tusen kronor skulder. Men alla andra i min ålder och nivå i Iran har eget hus, bra ekonomi, pension pengar och mycket mer.

 

Vad Sverige gav mig?

Förnedring.

   Det psykisk tortyr som man får i Sverige är mycket värre än fysisk tortyr.

Så varför jag måste vara glad att jag bor i Sverige? Jag är väldigt missnöjd och besviken om Sverige.

Det var mitt liv som har got med otrygghet och frågan om vem jag är och vad blir min framtid i Sverige, med så mycket hinder som jag får här.

 

Slutsats:

   Jag har skrivit hur Sverige är sjuk men Sverige myndigheter, massmedia o.s.v. Vågar inte motta mig.

Var för ni tar mig inte till rättegång för vad jag skriver mot jude sionister, fast vad jag skriver många gånger hårdare än vad radio Islam sagt några år sedan eller Iran president Ahmadinezad sagt?

   Därför att i ett öga mot öga debatt med mig ni kommer att förlora.

I stället ni märker mig som sjuk. Detta är skam för Sverige.

I hela människor historia personen som viste mer än vanligt märks som ”galen”.

”galenskap” är högsta nivå i vetandet.

 

Jag ville jobba, jag är frisk men Sverige är sjuk och de som gjord Sverige sjuk vill inte landet bli frisk.

 

Att säkerhet polisen har blandad sig för att förtrycka mig och har tagit mina vapen är fortsättning på samma tortyr planen. Jag visste från några år sedan att SÄPO har skickat deras spioner i mitt liv.

För några månader sedan en SÄPO agenter sade att: ”så länge jag är med Hassan ingen kommer att störa honom”, men jag har avbrutit relationen med honom därför att han var personligen inte bra människor och mitt tålamod har tagit slut. Efter det  hade jag väntat att det ska hända saker mot mig, det var därför SÄPO väckte och pressade Dr. Fernandez att skriva mot mig.

Jag ska säga till dig Dr Fernandez om du är rädd för SÄPO för att göra dig arbetslös, (som jag har sagt till dig förut) du kan offra mig. Jag har ingenting i mitt liv att förlora, därför jag är kungen om världen.

 

Sveriges underrättelsetjänst är fult med MUSAD spioner och jag har skrivit detta från flera år sedan. På den tiden som jag håle på att skriva detta, MUSAD med sin kontroll förstått vad jag håller på och för att stoppa mig överföll mig och brutit mitt finger. Efter det jag skrev en artikel med titel ”även om ni bryter alla mina fingrar jag skriver mot er”.

 

Om Sverige inte vill ha mig var för försöker stoppa mig med tortyr. Ni kan hänvisa mig till FN och fråga de att hitta annat land för mig.

 

Polis och alla andra myndigheterna vet att i dessa 22 år i Sverige jag hade aldrig haft något problem med folk och har ingen anmärkning eller anmälning utan bara politisk problem.

 

Från början läkarna hade inte skrivit ”Vanföreställning” utan de kände mig som en person som fick tortyr i Sverige och därför skickade remiss att träffa dig; de menade att du är en läkare som är expert på personer som blev tortyr.

Den första läkare som skrivit ”Vanföreställning” (och efter henne blev det som en rutin för alla andra) var inte psykiater eller expert i det området. Antingen den läkaren som många andra läkare (så väll som många andra människor) viste ingenting om politik och vad som händer i Sverige och västvärlden, eller hade sympati med dessa makthavare och stödjer det rolling systemet.

Men när jag kom till dig (Dr. Fernandez), hela tiden vad du har skrivit om mig (och även sade till mig i besökarna) var emot ”vanföreställning”.

Även vad Dr. Lena Backlund (min nya läkare efter dig) som psykiater har skrivit är emot ”Vanföreställning”. Detta är en tvist mellan vad du och lena har bedömt mig och det vanföreställning. Ni måste lösa det.

 

Jag kräver att:

   SÄPO måste stoppa trakassera och psykisk tortyra mig, och på samma sätt stoppa MUSAD och CIA och andra som blandad i detta problem.

 

    Jag ska ha ett riktigt jobb som passar min utbildning, karriär, ålder och min tinnitus.

 

   Om någonting händer mig det är MUSAD som är bakom det och Sverige är ansvar för mitt livs säkerhet.

 

   Om ni inte kan göra dessa, skicka mig ingen till FN för att hitta något annat land för mig att leva där och dessutom Sverige måste betala mig skadestånd.

 

 

Till sist en fråga från dig Dr. Fernandez

   År 2009 när jag frågade dig för min journal du skickade den till mig fort utan en enda fråga och problem, men varför den här gången du gör inte det. Det är fler månader har gott sedan jag frågade för min journal men du stoppar det.

Är det SÄPO som pressar dig? Är du rädd för SÄPO?

I så fall du bör veta att när någon acceptera sådana jobb måste vara modig. Du måste veta att I det jobbet någon gång ni måste jobba som patienter försvarare, annars ni kan skada patienter. Om du inte kan vara så, då det är bättre att du byta jobbet.

 

 

                                                                                       2010-10-18

                                           

 

                                                                                       Hassan Baygan