صهیونیست‌های حاکم بر سوید نیرویشان را بر متحد کردن کردها گذاشته‌اند!

یهودیان و مسیحیان صهیونیست در نهان بر سوید حکومت می‌کنند. آنها حتی در دولت، سازمان‌های امنیتی، ادارات، ارگانها و … نشسته‌اند و بدون اینکه وابستگی یا علاقه خود به اسرایل و یهودیت را نشان بدهند عملا مخفیانه و در مواردی علنی عمده امکانات کشور (از جمله همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، اخبار سری، قراردادهای بزرگ اقتصادی، بودجه‌های مختلف فرهنگی و … که مالیات مردم است) را در اختیار اسرایل و از طرف دیگر یهودیان و صهیونیست‌های سوید قرار می‌دهند. این یعنی در عمل/واقعیت سوید (و البته همه غرب) مستعمره هستند و در هیچ مستعمره‌ای استقلال، آزادی، دمکراسی، حقوق بشر وجود ندارد.

موقعیت کردها!
تنها نیروی گسترده حامی اسرایل در منطقه کردها هستند.
پس از شکست اسرایل (و آمریکا) در جنگ رمضان (چهل روزه) در برابر ایران و احتمال نابودیش از درون و مخصوصا مخالفت بسیاری آمریکاییان با اسرایل؛ اکنون امید اسرایل براین است که در آینده همه کردها را متحد کرده تا نیروی نظامی (پروکسی- مزدور) بسیار گسترده و تعیین کننده برای اسرایل در منطقه بشوند.
در این چند دهه اخیر که اسرایل بزرگترین جنایات قرن حتی می‌توان گفت طول تاریخ بشر را در کشورهای مختلف جهان انجام داده‌اند، کردها حتی بصورت انگشت شمار در هیچ تظاهراتی برعلیه اسرایل و آمریکا شرکت نکردند.
این نکته یعنی تأیید جنایت برای منافع شخصی یا گروهی که بدتر از خود جنایت است.

اما کردها حالت ایلاتی خود را حفظ کرده‌اند و هیچ‌کدام حاضر به پذیرش رهبری دیگر ایلات/گروه‌ها نیستند و هر یک برای خود ادعای ریاست دارد. در نتیجه کردهای کشورهای مختلف ابدا یکدیگر را قبول ندارند و حتی در یک کشور (مثلا عراق بارزانی ها و طالبانی‌ها) با هم اختلافات و حتی تضاد دارند.
کردها نه تنها با هم رابطه ندارند بلکه در تقابل هستند. در نتیجه اسرایل که حیاتش با جنگ و تفرقه اندازی است می‌بایست این را در جهت منافع خود حل بکند.
برای حل این مشکل اکنون چند مدتی است با ایجاد مراسم عمومی مانند چهارشنبه سوری و نوروز سعی می‌کند آنها را در ابتدا در کنار هم قرار بدهند تا اولین تماس‌ها میانشان برقرار بشود. زیرا کردهای کشورهای مختلف یکدیگر را نمی‌شناختند و ابدا با هم رابطه نداشتند و حتی از همدیگر دوری می‌جستند.
اما علیرغم این تلاش نیروهای پ ک ک که رهبرشان عبدالله عجلان توسط اسرایل دستگیر و به ترکیه داده شد و در نتیجه برنامه‌هایشان بهم‌ ریخت و آرزوی رهبری همه کردها توسط آنها از میان رفت؛ در برابر اسرایل موضع دارند و تمام مشکلات منطقه را از اسرایل می‌دانند که درست هم هست.
موجودیت اسرایل اکنون به واسطه جنایاتش از طرف بسیاری کشورها زیر سوال رفته است؛ این نکته را در مقالاتی دیگر نشان داده‌ام.
کردها باید این نکته را بدانند و و بدانند که در همکاری با این بزرگترین جنایتکار تاریخ بشر، نام آنها به بدی در تاریخ ثبت خواهد شد.

چهارشنبه
۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
۲۲ آپریل ۲۰۲۶
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اپسالا ـ سوید

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.