ضعف سیاسی چیست!


بزرگترین مشکل ایران و بسیاری کشورها حتی غربی، ضعف آنها در برابر اسرایل و یهودیان صهیونیست است که همیشه طلبکارانه و حق به جانب دیگران را روی صندلی متهم می‌نشانند.
ایران در خصوص برجام و اینکه آمریکا و اروپا ده سال به برجام پشت پا زدند و هیچ کاری انجام ندادند بلکه تمامی تحریم‌ها را هم اعمال کردند همین ضعف را نشان می‌دهد و به جای اینکه از سال‌ها پیش آنها را به سازمان ملل و محافل بین‌المللی بکشاند همیشه خود را در صندلی متهم قرار داده است.

نکته:
اسرایل همیشه تهاجمی عمل می‌کند حتی در جنایات اخیرش همه را محکوم می‌کند و کشورهای مختلف سکوت کرده اقدامی جدی برای محکومیت این جنایات ضد بشری که در غزه و‌ منطقه توسط اسرایل صورت می‌گیرد نمی‌کنند. بدون هیچ شکی بقیه جنگ‌های جهان نیز توطیه یهودیان صهیونیست حاکم بر غرب است که خود را مخفی کرده‌اند و مهر جنایات و جنگ‌ها بر کشورهای غربی و مردمان آنجا می‌خورد.
اسرایل هنوز از دولت و مردمان احمق آلمان بابت آنچه هلوکوست می‌نامند غرامت می‌گیرد در حالیکه آن جنایات توسط خود یهودیان صهیونیست برنامه ریزی شده بود تا یهودیان عادی را ترسانده و مجبور به مهاجرت به فلسطین بکنند. اسناد و مدارک بسیار است ولی از آنجاییکه غرب مستعمره یهودیان صهیونیست است و در اینجا آزادی وجود ندارد تحقیقات در اینباره را ممنوع کرده‌اند در حالیکه می‌توان درباره تمامی موضوعات جهان از هزاران سال پیش تحقیق کرد.

۲۶ امرداد ۱۴۰۴
۱۷ اگست ۲۰۲۵
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اپسالا ـ سوید

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.