عقب افتادگی ذهنی در سیاست چیست!


رضا صهیونیست که ابتدا نام همه فرزندانش را عربی انتخاب کرد درحالیکه سلطنت طلبان (به دستور نانوشته اسرایل) اسامی قدیمی ایرانی می‌گذاشتند اکنون کاملا تغییر کرده و به جای رفتن به مکه کلاه گشاد حقارت یهودیان را بر سرگذاشته و‌ جلوی دیوار سنگی بندگی خود به اسرایل را اعلام کرد. در این دوران از تاریخ گرایش به یکی عقب افتاده ترین دین‌های دنیا (بسیار عقب افتاده تر از مسیحیت و اسلام) نشان از اوج حماقت، عقب افتادگی ذهنی و بندگی دارد.
رضا صهیونیست عامل ناتان یاهو است تا ایران را به جنگ داخلی و تجزیه بکشاند. تمام جریان رضا صهیونیست توسط اسرایل برنامه‌ریزی و هدایت می‌شود و ساواکی های سابق در آن هستند که اعلام ایجاد دوباره آن را هم کرده‌اند.
هرکسی فریب این جریان را بخورد و در آینده ایران را به جنگ داخلی و کشتارهای چند صدهزار نفری و آوارگی میلیونی بکشاند خود او نیز مقصر است.

۲۹ بهمن ۱۴۰۴
۱۸ فوریه ۳۰۲۶
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اپسالا ـ سوید

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.