Brev till Kammarrätten 2011-06-14


Till:                                                                                  Från:

     Kammarrätten                                                                     M. Hassan Baygan

     Stockholm                                                     Djäkng15-110

                                                                                                75423 – Uppsala

2011-06-14

Angående: Mål nr. 7965-10 E

Här bifogar jag FN mänskliga rätigheter och ska referera till det och bevisa vad har hänt mig från alla håll (SÄPO, Förvaltningsrätten och Läkarna) är emot denna Deklaration.

Eftersom ni kan själva om Sverige grundlagen om yttrandefrihet då jag inte bifogar denna.

UN Declaration of Human Rights

Article1

 All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.

Article2

Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.

Aticle3

Everyone has the right to life, liberty and security of person.

Article4

No one shall be held in slavery or servitude, slavery and the slave trade shall be prohibited in all their forms.

Article5

No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or   punishment.

Article6

Everyone has the right to recognition everywhere as a person before the law.

Article7

All are equal before the law and are entitled without any discrimination to equal protection of the law. All are entitled to equal protection against any discrimination in violation of this Declaration and against any incitement such discrimination.

Article8

Everyone has the right to an effective remedy by the competent national tribunals for acts violating the fundamental rights granted him by the constitution or by law.

Article9

No one shall be subjected to arbitrary arrest, detention or exile.

Article10

Everyone is entitled in full equality to a fair and public hearing by an independent and impartial tribunal, in the determination of his rights and obligations and of any criminal charge against him.

Article11

1- Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed innocent until proved guilty according to law in a public trial at which he has had all the guarantees necessary for his defence.

2- No one shall be held guilty of any penal offence on account of any act omission which did not constitute a penal offence, under national law, at the time when it was committed. Nor shall a heavier penalty be imposed than the one that was applicable at the time the penal offence was committed.

Article12

No one shall be subjected to arbitrary interference with his privacy, family, home or correspondence, nor to attacks upon his honour and reputation. Everyone has right to the protection of the law against such interference or attacks.

Article13

1- Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each state.

2- Everyone has the right to leave any country, including his own, and to return to his country.

Article14

1- Everyone has the right to seek and to enjoy in other countries asylum from persecution.

2- This right may not be invoked in the case of prosecutions genuinely arising from non-political crimes or from acts contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Mina argument:

1-     Som man ser på denna deklaration alla har rätt att ha sin åsikt. Speciellt när en person som mig har filosofisk och politisk åsikt. Om jag har annan åsikt än er det har ingenting med att kalla det vanförställning, i så fall kanske ni har vanförställning.

2-     Även de som har vanförställning betyder inte att alla har sådana problem att ska omhändertag deras vapen.

3-     Om ni tittar på lärkarna intyg ni hittar en tvist i vad de har skrivit. Alla har skrivit bra om mig och i samma intyg vanföreställning. Det är en tvist. I värsta fall det betyder att jag i min filosofi eller politisk åsikt har annan åsikt än några av Läkarna. Glöm inta att jag har rätt att ha en sådan tanke.

4-     Tänk på det att många människor i Sverige (även i hela världen) håller med mina åsikter, det betyder att ni kallar de också att ha vanförställning, i så fall ingen av de ska ha vapen. Det betyder även diktaturer styr landet och tar möjligheter från folk som har annan åsikt.

5-     Någon som jobbar i läkarmottagning sade till mig att de behöver veta vad händer i Sverige och det borde vara bra om jag starta kors åt dem. Han sade att de vet ingenting om politik och inte vet vad händer i landet!!!

6-     Ingen av de läkarna trodde att jag inte ska ha vapen utan efter Manuel Fernandez fick press från Massoud kamali, som jag tror han jobbar för SÄPO eller någon annan makt.

7-     Manuel Fernandez efter detta brev som han skrev för omhändertag mina vapen, har träffat mig många gånger i stan, han bad mig om ursäkt och hade negativ tanke mot Massoud Kamali som pressade honom för att skriva detta brev.

8-     Detta brev som SÄPO skickade till förvaltningsrätten var bara en lek för att visa här finns demokrati och bli av med vad de har gjort mot mig och många andra i landet. Jag tror inte någon gång ni vågar säga emot SÄPO och i det fallet ni bara tittar på läkarintyget och vågar inte gå genom allt på riktig. Kan ni gå genom pärmar i SÄPO? Hela den här historien är ett spel.

9-     Har ni kontrollerat om jag har registrerat (blev anmäld) hos polisen för våld eller någon typ brott? Jag har ingenting sådana.

10- Jag hamnade några gånger i Jude Sionister fälla men lyckades ta mig ut och jag polis anmälde Israel och MUSAD 4 gånger. En gång de anfall mig och brutit mitt finger som är handikappad nu.

11- Måndag 9de Maj 2011 en svart Amerikansk jude Sionist hotade mig i live. Vi hade träffat några gånger före den gången och han berättade att han är doktor i judendom och skriver till New York Times. Efter några gånger diskussion som verkade vara med trevligt prat mellan oss den dagen (efter han kände sig mycket lägre än mig i diskussioner i detta område) plötslig sade han till mig: ”According to old testament you have to be killd.” I laugh and asked him: ” Is it you your self want to kill me”. He was very serious and said: “Prophets don’t kill”. Then I said:” In this case you are going to send people to kill me”. Han var väldigt alvar och höll sig tyst. Dagen efter gick jag till polisen och anmälde honom, men vad gjorde polisen? Ingenting. På andra sidan om det var tvärtom och någon hotar en jude Sioniste, polisen gör allt. Ni som domare vet att vad betyder med ett livs hot i Sverige! Ni vet vad man får för straff och vad har jag för min rätighet som blev livs hotad, men ändå ni gör ingenting. I så fal jag kan säga, vad ni gör är värre än diskriminering eller rasistiskt aktion.

12- Om en jude Sionister hade haft mycket enklare hot än vad jag blev då skulle låtsas att han är väldigt rädd och kan inte jobba eller lämnar huset o.s.v. och skulle fråga för miljoner kronor skadestånd (se bifogad artikel jag skrev och finns i min hemsida).

13- Efter detta hot jag ringde och pratade med Jens Marthinusen i norra psykiatris. Han frågade mig: ”är du rädd och hur är det med dig”. Jag svarade: ”jag fick många gånger död straff och hade bara några minuter att bli avrätta, då jag inte är räd för döden, dessutom jag viste från några år sedan att jude Sionister ville döda mig, då vad ska eller kan jag göra! jag lever så länge jag lever, jag är inte fegis. Vi har ett ordspråk ”en fegis dör varje minut men en modig man dör bara en gång” liksom i Sverige säger” rädd man har hjärtat i byxorna”. På andra sidan jag är inte efter pengar som judar. De är alltid efter pengar och från varje sak vill tjäna pengar.

14- Jag är glad nu när ser jag några i Polisen och i SÄPO har accepterat mitt ord att det finns många Judar Sionister i SÄPO som jobbar för Israel. Därför jag ser snart kommer att hända saker inom Polisen, SÄPO och många andra Myndigheter. Underrättelsetjänsten är det sista som andra länder kan intrycka sig i och när det bli så många som finns i Sverige i EU länder & USA, då landet är 100 % koloni land.

15- Här finns många Svenskar som älskar landet och kan förstå att jag försöker hjälpa landet. Jag ser nu en del även i polisen & SÄPO som trodde inte på mig förut, nu de behandla mig med respekt. Det gör mig glad och ge mig kraft att kämpa vidare.

16- Jag är även glad och stolt över att Ni stämplar mig med vanförställning för mina tankar, därför att alltid när någon har annan och stor tanke och är emot de stora makterna bli stämpla.

17- Det är många i Sverige och andra länder som tycker om mina tankar, det är bäst för mig och gör mig glad och ge mig styrka.

18- Många människor i Sverige sade att de har hamnat i samma problem men vågar inte säga någonting (Vilket friland är Sverige!!!) därför de önskar jag lycka vinna och hämnas det orättvisan som har hänt dem också. De säger att jag är modig som vågar säga sådana saker (Vilket friland är Sverige!!!).

19-  Jag fick 3 gånger död straff i Iran, det var för mina gerillaverksamheter. I Dubai (UAE) fick jag död straff också därför att jag var gerilla med palestinier mot Israel, men här i Sverige jag fick död straff därför att jag pratar och skriver. Ändå ni säger här i Sverige finns yttrandefrihet. Jag varnar er, om någonting händer mig det är Israel & MUSAD ligger bakom och Sverige är skyldigt för det.

20- MUSAD och Israel spioner sitter högs upp i SÄPO.

21- Jag känner mig mer trygg i Iran än i Sverige. Jag märker att de vakta mig i Iran. Eftersom Iranska regimen inte vill ta ansvar för mitt liv (mörda) där. Jag är försiktig och resa inte vilken land eller plats som helst helt själv (ensam).

22-  För några år sedan skrev jag en artikel, sedan en Marxist politisk aktiv ringde mig och sade att ”du har gjorde ett stort misstag”. Jag frågade vad och han sade: ”skulle du skriva i din artikel mot Marxism”. Jag svarade Ja och han sade: ”då varför du skrev marxism ska gå till bibliotek och inte till historia papperskorg”. Jag svarade: ”det är fel med marxism med denna tanke, jag tror inte tankar ska kastas till historian papperskorg, utan tankar ska gå till bibliotek och universitet för att forskare läser och jobbar på dem”. Jag berättade den här historien för att bevisa ni är 100 % emot mina tankar och ni tänker 100 % som gamla kommunister och diktaturer. Vad ni gör mot nya tankar eller idéer är värre än rasism, ni dödar nya tankar från början med själva tänkare.

23-  Jag har aldrig hotat någon utan blev hotat och är offer, men istället att jag får stöd från myndigheter ni försöker att ta allt från mig. Detta är orättvis och omänskligt.

24- Jag har inga pengar för att skaffa advokat, varför att vad ni har gjort mot mig i alla dessa år här i Sverige. Därför jag försvara mig själv.

25- Jag vill ha mina vapen tillbaks och även be om ursäkt från alla myndigheter som har gjort alla dessa orättvisa mot mig och många andra i Sverige i namnet om demokrati och yttrandefrihet.

Detta är bara liten som jag skrev. Om jag inte får mitt rätt då jag fortsätter till EU domstolen.

Efterskrift: Läkaren som jag har träffat senaste gångar tror att jag kan få (ha) vapen & tror inte att jag är farligt att ha dem. Läkaren intyg räcker för polisen, men ändå jag lämna detta brev:

1-     Läkaren lovade skriva intyget och jag fick e-mail från Assistenten om detta också, men brevet har inte kommit än och idag är min sista dag att överklaga dina beslut. OBS: När Fernandez skrev brev att omhänderta mina vapen var han inte min läkare         

2-     Även om Läkarintyget hade kommit, tror jag ändå ni ska få denna förklaring.       

Med Vänliga Hälsningar

                                                                                           M. Hassan Baygan

Kopia till: FN, Massmedia, De som bryr

www.baygan.org

hassan@baygan.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *