Brev till polis 2011-08-23


Till:                                                                                  Från:

Polismyndigheten i Uppsala län                                         M. Hassan Baygan

Box 3007                                                                        Djäkneg15-110

750 03 – UPPSALA                                                       754 23 – UPPSALA

                                            2011-08-23

Angående: Återkallelse av mina skjutvapen tillstånd. Diarienummer Av-558-1382/2010

Jag överklaga er beslut.

Anledning:

– Ni frågade efter en läkare intyg för att lämna tillbacks mina vapen, men efter jag skickade läkare intyg ni har börjat läsa den ordentligt och tänk på det.

Varför ni har inte gjort med det första telefon kontakt från läkaren Fernandez och skickade polis på en gång att hämta mina vapen. Poliser har kommit så brutalt t.ex de har kommit KL. 07.00 på morgonen och skuggade titthåll då kunde jag inte se vem de är?

Jag som är livs hotat skulle aldrig öppna dörren, det var mitt fel men nästa gång jag kommer aldrig öppna dörren om jag inte ser vem ringer.

Varför ni inte kontrollerade varför Fernandez har inte skrivit att omhänderta mina vapen när han själv var min läkare? Jag hade sagt till honom frånbörjan att jag har vapen men han gjorde ingenting eftersom han var positiv mot mig.

Egentligen han bara ringde till polis efter Massoud Kamali (det universitet lärare i östersund) pressade och hotade honom. Det var minst ett år han var inte längre i kontakt med mig, då viste han ingenting om mig på den tiden.

De läkarna och mottagningen som har varit i kontakt med mig i hela detta perioden (från 1-2 år sedan) har skrivit till er och sade att jag har inget problem att skulle behålla vapen. Varför just bara nu ni har blivit så noga och inte med den Fernandez kontakt.

– Det är själv klart jag har problem med SÄPO som ni har skrivit i dina brev. Jag har problem med CIA, UK underrättelsetjänsten, Iranska underrättelsetjänsten och alla andra i världen, men först och främst MUSAD som har massor med spioner i SÄPO speciellt i den högsta nivån som man kan säga de har kontroll över SÄPO.

Allt visar att ni har blivit pressad från SÄPO att inte ge värde till senaste läkare intyget, därför att jag fortsatt mitt klagomål mot SÄPO till kammarrätten och har skrivit att jag inte kommer att lägga ned till jag får min rätt och jag begärde skadestånd från SÄPO.

– Ni måste kontrollera Massoud Kamali, det är han som behöver läkarvård. Därför at så länge jag tillät honom komma till mig han brukade vara hem hos mig varje dag för 4-5 år även han lämnade sitt barn flera gånger hos mig. Om jag var sjuk hur vågade han göra så?

Men så fort jag sade att ”Du får inte komma till mig längre” han hotade Fernandez att ringa till polis och säga att jag har vanföreställningssyndrom. Massoud Kamali hotade och pressade Fernandez därför att Fernandez var en invandrare läkare och han tänkte kan pressa honom men inte någon Svensk läkare, detta är en rasistisk tanke fast Massoud Kamali säger att stödja invandrare.

Jag viste från början Massoud Kamali var avundsjuk person och det är värsta sjukdom, men jag tålde honom flera år, till slut kunde jag inte tåla mer.

Han brukar prata back människor rygg hela tiden O-avbrott, därför många kompisar lämnade honom. Han sade många gånger att ”om någon säger någonting emot mig den jag hämnas genom att utnyttja myndigheter o.s.v.”. Därför när Fernandez sade att en av Hassan vänner pressade mig, jag bara pekade på Massoud Kamali och jag hade rätt.

OBS: Massoud Kamali även frågade mig och jag tog honom med mig till skjutbanna för att skjuta.

– Jag har skrivit en hel del förut och därför jag bifoga de istället att skriva en gång till.

Jag tror att ni ska tacka mig, eftersom jag vågar skriva en del saker i mina artiklar som var inte normalt i Sverige och ingen vågade skriva om det. Jag riskerade mitt liv med detta. Nu efter jag har skrivit detta en del människor börja prata och skriva också.

– Jag har sagt från början det är en tvist i vad läkarna har skrivit i alla lekare intyg. I alla dessa intyg läkarna hade skrivit, det finns inget fel med mig och även de har godkänd att jag kan mycket om historia, religion, politik… men ändå jag har vanföreställningssyndrom.

Var är yttrandefrihet i det här landet, om man kritisera systemet då man ska markera med sådana som gamla Sovjet och blir livs hotat och i fram tiden bli mörda. Ni i Sverige har värre system än andra länder. Ni vill döda oppositionen antingen med medicin som gamla Sovjet (alla dessa mediciner som läkare ge är första steg till döden) eller om det inte funkar dödar folk direkt och säger en galning dödade honom (samma sak som Anna Lind).

– Jag är helt frisk även jag kan säga mest friska man i hela världen både fysisk och psykisk och jag vill ha mina vapen tillbacks. Jag är mycket stabilt och har mycket kontroll på mig.

– Jag är Uppsala sportskytteklubb medlem för många år och den perioden samarbetade jag med klubben även hjälpte klubben i SM och EM och även VM i 5 kamp. Jag har aldrig missbrukat vapen aldrig hotat någon o.s.v.

Det var jag som varnade klubben att folk ska inte få vapen så fort, eftersom jag har sett en del folk kommer till klubben och efter några månader när de får ett vapen de försvinner. Där efter vapen licens lagen har ändrat från permanent till 5 år.

– Jag varnar er att vad ni gör är fortsättning av SÄPO tryck på mig (ni själv nämnde det i ert brev) och ni kommer att bli skämmas framför historien i framtiden för vad ni har gjort mot mig eftersom mitt problem är 100 % politisk problem och ni märk det psykisk sjukdom, men på slutet jag kommer att vinna.

– Mitt största vapen är min Penn det har jag sagt till läkarna också. Jag skriver och skickar till alla myndigheter, massmedia, FN, Amnesty international och många ambassader och politisk aktiva i Sverige och hela världen även det här brevet. Om ni inte tror på mig tita på min hemsida.

Hassan Baygan

hassan@baygan.net

hassan@baygan.org

www.baygan.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *