Brev till Kammarrätten 2011-06-27

Till:                                                                                  Från:

       Kammarrätten                                                                  M. Hassan Baygan

       Stockholm                                                                        Djäkneg15-110

                                                                                               754 23 – Uppsala

                                                                 2011-06-27

Angående: Mål nr 3612-11 Rotel 054 / Mål nr 7965-10E hos Förvaltningsrätten i Uppsala

   Nu har kommit intyg från överläkare Veronica Mansnerus Lund. Hon har skrivit att jag inte är någon farlig person verkan för mig själv eller någon annan person. Jag lämnade detta intyg till Uppsala polisen och väntar att få mina vapen tillbaks eftersom enligt deras brev läkarintyget ska räka.

Jag bifogar både Uppsala polis brevet (som frågade efter en yttrande från mig eller en läkare intyg) och även detta läkarintyg, plus 2 bilder från min lägenhet då ni kan se hur jag lever.

Jag fortfarande påstår att jag ska ha skadestånd

   Jag har undergått psykisk tortyr i Sveriges i olika form b.a. arbetslöshet. Att vara arbetslös i Sverige är inte bara man har dåligt ekonomi utan en känner sig blev skymfad och vågar inte gå ut i samhälle, så för många år kände jag mig att blev skymfad och kränkt och vågade inte gå ut ur min lägenhet som vanliga människor. Jag har en hel del bevis för att bevisa hur fick jag stop för att inte få jobb i många ställen efter allt var klart.

Nu är det många år som hela min tid och kraft går i kamp för att få mina rätigheter och i det senaste året kunde jag inte koncentrera för att göra någonting och skriva artiklar.

Från några hundra år sedan (när människor blev civiliserad), i varje krig även om de skulle döda alla fiender skulle de inte döda intellektuella. Det enda undantaget är bland judar. När man läser gamla testamentet det är bara dem som döda alla människor även djur och sedan bränd alla hus (när de kom till Palestina). De bara lämnade en kvinnligt spioner att leva. Därför jag skrev att om man tänker på mänsklighet måste stoppa publicera denna bok.

Nu ser jag samma sak i Sverige. Här i Sverige inte bara stoppa folk som har annat åsikt utan ni försöker döda eller minst krossa honom, det är det ni försökte göra mot mig också.

Därför jag begär skadestånd från SÄPO i Sverige.

För beräkning av skadestånd titta på min bifogade artikel ”Hur mycket Mehdi ghazali ska få som skadeståndet från USA”.

Om jag får inte detta jag kommer att fortsätta med EU domstolen.

                                                                                       M. Hassan Baygan

Kopia till: FN, Massmedia i hela världen, De som bryr sig i hela världen

www.baygan.org

hassan@baygan.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *