کانادا همراه استرالیا ووو عضو کامنولث میباشند که هنوز انگلیس آنها را اقمار خود میداند. پس ادعای ترامپ مبنی بر مالکیت کانادا یعنی رویا رویی آمریکا با انگلیس.
نکته:
باید توجه کرد که اگر کانادا به عنوان یک کشور مستقل شناخته میشود پس ادعای مالکیت از جانب آمریکا نقض استقلال و کشور مستقل بودن آنست؛ پس آمریکا باید درخواست اخراج کانادا از سازمان ملل را هم ارایه بدهد.
پیشتر نوشته بودم انگلیس خواستار تجزیه آمریکا و بدست گرفتن بخشی از آنست تا دوباره به قدرت اول جهان تبدیل بشود.
باید ادعای ترامپ را در حوزه اختلافات جدی قدرتها در جهان دید.
یادمان باشد؛ ترامپ در ملاقات با ملکه الیزابت به وضوح نشان میداد که میخواهد جلوتر از ملکه (شاه) انگلیس راه برود یعنی من برتر هستم.
باید بدانیم که ترامپ در کدام جناح از قدرت قراردارد و موقعیت او در آن مجموعه چیست و در رده چندم هرم قدرت است. به نظر نمیرسد که او در بالاترین نقطه هرم قدرت قرار داشته باشد.
نکته:
چند سال پیش پس از شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، نزدیکان ترامپ که از این شکست سکته کردند ووو قمارخانه داران، فاحشه خانه داران، مالکان ساختمانها و امثالهم بودند. در آن زمان ایلان ماسک؛ جناح های-تک ووو مقابل ترامپ قرار داشتند. من آن موقع آفریقا بودم و مطالبی در این خصوص نوشتم.
حتی تا چند ماه پیش نیز میان این دو جناح اختلاف بود اما اخیرا میان آنها توافقاتی صورت گرفته است.
برای تحلیل وقایع غرب باید جناحهای مختلف سرمایهداری، کلیساهای مختلف (صهیونیستی و مخالف صهیونیسم) و جناحهای یهودی حاکم بر آمریکا و اروپا را شناخت.
اشاره اینکه کلیسای انگلیس که رهبری آن با شاه انگلیس است و قدرت برتر جهان در قرن گذشته را به واسطه دخالتهای یهودیان از دست داد و به صهیونیستها واگذار کرد و همواره دنبال بازپس گیری قدرت بوده، نمیتواند به طور کامل زیر کلید یهودیان و پیروان آنها (مسیحیان صهیونیست) برود. این تنها یکی از تضادهای آشتی ناپذیر در میان قدرتها در غرب است.
با توجه به مجموعه نوشتههای اخیر من میتوان تضادهای درونی غرب که ناشی از جنگ قدرت میان آنهاست را دید. و کشورهای خارج از این حوزه باید برمبنای آن حرکت بکنند.
تضادهای درون غرب به واسطه وقایع اخیر سوریه بسیار جدیتر وعلنی تر شده است.
۱۴ ژانویه ۲۰۲۵
۲۵ دی ۱۴۰۳
اگادیر – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان