خلاصه‌ای از قوم شناسی و زبان شناسی مردمان آسیای میانه! اکثریت قاطع مردمان این منطقه ترک نیستند!

این مردمان اصطلاحا ترک زبان هستند ولی در این میان ازبک‌ها حتی نمی‌گویند ما ترک زبان هستیم بلکه صراحتا می‌گویند و در تمام اسناد جهانی و حتی گوگل (ترجمه زبانشان در اینترنت) آنها ازبک و زبانشان را ازبکی می‌گویند.

سفر من ۷۰ روز پیش از آستانه پایتخت قزاقستان شروع شد. آلماتی را هم دیدم به قرقیزستان و سپس به ازبکستان رفتم. از تاشکند (پایتخت ازبکستان) سفری به شیمکنت سومین شهر قزاقستان رفتم و از آنجا دوباره به ازبکستان آمدم و اکنون ۶ روز است اینجا هستم. فردا به شهرسبز در فاصله ۹۰ کیلومتری می‌روم این شهر محل تولد امیر تیمور است. سپس به بخارا و‌ خوارزم می‌روم. پس از آن به تاجیکستان خواهم رفت.

در این سفر با مردمان زیادی صحبت کردم از جمله با اساتید دانشگاه‌ها. نکات زیادی هست تا راجع به آنها بنویسم؛ بعضی از آنها نیازمند تحقیق بیشتر هست و حتی نیازمند سفر به تاجیکستان.
اما!
نکته مهم اینجاست که چرا و چه عواملی درون حاکمیت ایران نمی‌خواهند گره‌های که به آسانی با دست باز می‌شود را باز بکنند؟! و جنگ و اختلافات غیر معقول میان مردمان را دامن میزنند؟؟؟!!!

ترکیه ادعا دارد از آنجا تا آذربایجان و قزاقستان و قرقیزستان و ازبکستان همه ترک هستند و باید زیر یک کلید آنهم ترکیه باشند.
این حرف را وقتی با مردمان عادی اینجا مطرح می‌کنم بلند می‌خندند و می‌گویند: ما ترک نیستیم. و اردغان و ترکیه را مسخره می‌کنند.
تنها مردمانی که فریب می‌خورند بعضی آذری های ایران ‌و بعضی مردمان کشور آذربایجان هستند.

دو سال پیش که سفری تحقیقی به ترکیه رفتم متوجه شدم که بیشتر از ۸۰ در صد مردم آنجا ترک تبار نیستند بلکه اکثریت قاطع مردمان یونانی، ایرانی، عرب، کرد، ارمنی هستند و بعضی اقوام قدیمی مانند فریسیان، حتیان ووو یا در بقیه حل شده‌اند و یا حضورشان علنی یا چشم‌گیر نیست.

پیشتر ترکیه با تهدید انتخاب میان مرگ و یا مسلمان شدن، دو میلیون ارمنی را بالاجبار مسلمان کرد و اکنون آنها در جامعه حل شده‌اند و‌ هویت ارمنی اشان از‌ بین رفته است در نتیجه در آمار ترکیه، آنها بر تعداد ترکها اضافه شده‌اند.

دو سه دهه پیش بود که حکومت ترکیه اعلام کرد هرکسی کردی صحبت بکند چندین ماه (بلکه سال) زندان و مستلزم پرداخت مقدار زیادی جریمه است. این بود که در سفر به ترکیه در منطقه کردنشین می‌دیدم که مردمان بیشتر ترکی حرف می‌زنند. این کار ترکیه یک جنایت فرهنگی به حساب می‌آید. اینکه هر کشوری یک زبان رسمی مکاتباتی دارد امری عادی است مثلا در هندوستان زبان رسمی دولتی و … انگلیسی است که واردتی می‌باشد. اما اینکه در کشوری زبان مردمان بومی را ممنوع بکنند جنایتی است که از طرف بیماران روانی مطرح می‌شود.

بازگردیم به آسیای میانه!
اکنون در ازبکستان هستم و کاملا به وضوح دیده می‌شود:
۱- مردمان دو دسته بسیار بزرگ هستند یکی ازبک که ابدا خود را ترک نمی‌دانند.
دیگری تاجیک‌ها هستند که تاریخ آنها قسمت مهمی از تاریخ ایران است. آنها از چند هزار سال پیش ساکن این منطقه تا شرق فرغانه بودند.
در موزه کشور قرقیزستان تاریخ این کشور از قرن ۱۵ شروع می‌شود. زیرا ایرانیان در آنجا نبودند تا تاریخ آن منطقه با ایران پیوند بخورد و سابقه چندهزارساله بیابد؛ آن کشور کوهستانی است و ایرانیان از قسمت کوچک غرب آن (قرقیزستان اطراف شهر اوش) که دشت فرغانه شروع می‌شود تا غرب ایران کنونی ساکن بودند. چشم بادامی‌ها نیز در مناطق کوهستانی قرقیزستان یا نبودند و یا اگر بودند با تعداد بسیار کم و زندگی کوچ‌ نشینی و‌ از شهر و دولت خبری نبود.
چشم بادامی ها قرن‌ها بعد احتمالا از چین آمدند.
۲- زبان تاجیک همان ریشه پارسی و دری است و ارتباطی با ترکی و یا ازبکی ندارد. ازبک‌ها نیز زبان ازبکی خود را دارند که با ترکی همخوانی ندارد. شاید مجموع لغات پارسی و عربی در زبان ازبکی بیشتر از پنجاه در صد باشد.

قرقیزستان و قزاقستان؟
سوای مردمان عادی با اساتید دانشگاه‌های این کشورها نیز صحبت کردم. آنها خود را ترک نمی‌دانند حتی پرفسور رییس بخش تاریخ دانشگاه اوش شهری که در ابتدای شرقی دشت فرغانه است برایم روی کاغذ اسامی اقوام (قبیله، مردمان، ملت، ایل یا هرچه می‌خواهید بنامید) مختلف را روی یک کاغذ نوشت که یکی از آنها ترک بود.
اینکه ترک فقط یک گروه از آن لیست بوده و اکنون به عنوان نام زبان استفاده می‌شود برای اهل علم آشکار است. حتی در کتاب قبیله سیزدهم نیز صراحتا نوشته، ترک زبان است مانند عربی که در بسیاری کشورها زبان عام و رسمی است اما به هیچ وجه دلیل عرب بودن آنها نیست.

مردمان قرقیزستان می‌گویند ما زبان اهالی ترکیه را نمی‌فهمیم. مردمان قرقیزستان و قزاقستان زبان یکدیگر را می‌فهمند اما زبان ازبکی را هم نمی‌فهمند. و ازبک‌ها نیز زبان این دو کشور را که رویهم حدود ۲۶ میلیون نفر هستند.
آنها نیز معتقد نیستند که ترک زبان هستند.

نکته:
دو کشور قرقیزستان و قزاقستان در اتحادیه شانگهای و از متحدان روسیه می‌باشند که در نتیجه این رابطه را با ترکیه عوض نمی‌کنند.

تاجیکستان!
این کشور ابدا در داستان تخیلاتی اردوغان نمی‌گنجد و آنها کاملا خود را ایرانی و ایرانی زبان می‌دانند.

نکته نژادی:
مردمان قرقیزستان و‌ بسیاری از ازبک‌ها بسیار کوتاه قد هستند. در اساس پایین تنه آنها بسیار کوتاه است بطوریکه قد زنان چیزی میان ۱۴۰ تا ۱۵۰ سانت است. مردان نیز چندان بلندتر از زنان نیستند. این فیزیک با آذریهای ایران تناسبی ندارد.

حال با این مختصر، انتقاد جدی را دوباره به شکل گویاتری مطرح می‌کنم:
کدام نیروی صهیونیست، فراماسون، غربگرا، ضد ایران و ایرانی و ضدانسانیت در حاکمیت ایران نشسته و آن‌قدر قدرت دارد که نمی‌گذارد با روشن کردن این نکات برای عموم مردم جلوی بدفهمی مردمان گرفته بشود تا جلوی بحث‌های بی‌ارزش و بی اساس و‌ به دنبال آن احتمالات جنگ داخلی و تجزیه گرفته بشود؟؟؟!!!
کدام نیرو است که نمی‌خواهد این نکات برای مردمان کشور آذربایجان نیز روشن بشود تا آنها نیز از بدفهمی بیرون بیایند.
این یک خیانت بزرگ به کشور است که باید عوامل آن مشخص و به دادگاه آورده بشوند.

۳۰نوامبر ۲۰۲۴
۱۰ آذر ۱۴۰۳
سمرقند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

تربیت در دامن دیو‌!

آنکه در دامن دیو‌ پرورش می‌یابد؛ دیو را فرشته و فرشته را دیو‌ می‌بیند. نگاهی به اطراف/خانواده و‌ محیط/کشوری که در آن رشد کرده‌ایم بیندازیم.

۱۱ نوامبر. ۲۰۲۴
۲۱ آبان ۱۴۰۳
نمنگان – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

نژادپرستی در برابر آنچه در غرب هست سربلند است!


چند روز پیش با دوستی ساکن آلمان صحبت می‌کردم. از کودکی آنجا بزرگ شده دارای زن آلمانی و فرزند و کار مناسب است. پرسید. آیا ازبکستان برای سفر با خانواده امن است.
گفتم:
کشورهای فقیر و مخصوصا غیر مسیحی امن هستند.
این کشورهای ثروتمند غربی (مسیحی) هستند که درون اشان امن نیست و برای جهان نیز ناامنی ایجاد می‌کنند. این کشورهای استعمارگر مسیحی غربی که در قرون اخیر بزرگترین غارتگری‌ها و جنایات را در سراسر جهان انجام دادند از یک طرف تبلیغ مسیحیت و انسانیت می‌کردند و میکنند و از طرف دیگر بابت به خدمت گرفتن مردمان خود برای استعمار و جنایت باید مغز آنها را به شیوه زیرکانه ای و با کمک از دین شستشو‌ بدهند.
در سفرهایم به کشورهای فقیر افریقایی و آسیایی (کشورهای مسلمان که توسط غرب در حال جنگ نیستند) هیچگاه احساس ناامنی نکردم. اینجا مردمان بسیار مودب، آرام، خوب و مهربان هستند هر زمانی از روز یا شب می‌توان با خیال راحت بیرون رفت. ولی کشورهای مسیحی مخصوصا آمریکای مرکزی خطرناک بودند و اسلحه زیاد بود (در بعضی کشورها اسلحه در دست مردم کاملا علنی بود) و مافیا و گروههای مسلح کاملا آشکار همه چیز را در دست داشتند مثلا در گواتمالا همه مغازه‌ها باید به این گروه‌ها باج می‌دادند و آنها را به عنوان نگهبان استخدام می‌کردند وگرنه دکان آنها توسط همین افراد غارت می‌شد و کاسبی آنها هیچگاه راه نمی‌افتاد. مردم آنجا عصبی و بسیار تند مزاح بودند با همه خوبی اشان ولی زود عصبانی و خشن می‌شدند.

در کشورهای غربی ثروتمندان مافیاهای بسیار قدرتمندی دارند که مافیای ایتالیا در برابر آن مسخره می‌نماید!

در کشورهای اروپایی مردمان دماغ اشان بالا است و ابدا این رفتار محبت آمیز و مهربان شرقی را نمی‌توان در آنها دید.
خطر در این کشورها زیاد است حتی در سوید (مثلا در شهر ما اپسالا) در بعضی ساعات نمی‌شود بیرون بود.
خطرات در آمریکا داستانی بسیار روشن دارد. مخصوصا باندهای جنایتکار بسیار قوی (اتحادیه جنایتکاران، سندیکای آدمکشان، گروههای موتور سوار و …) متعلق به سرمایه‌داران بزرگ، جای هیچ آسایش و آزادی و حقوق بشر را باقی نمی‌گذارند.
او نیز گفت در آلمان نظرات نژادپرستانه در آنجا کاملا مشهود است و از این نکته رنج می‌برد. زمینه ترس او از سفر به شرق:
۱- همین عدم امنیت و رفتار بد در غرب این که فکر میکند شرق بدتر است.
۲- تبلیغات دروغین غرب در خصوص تفاوت زندگی در غرب و شرق بود.
شاید در سوید (مجموعا در غرب مسیحی) نژادپرستی در ظاهر دیده نشود و به نظر برسد با آن مخالفند اما این کاملا یک بازی سیاسی و فریب است. برمبنای گفته صریح انجیل آنها بردگی (سگ کثیف بودن) در مقابل یهودیان را پذیرفته‌اند و از طرفی حاکمیت مطلق در دست سرمایه‌داران وابسته به گروههای مشخص قدرتمند مذهبی مخصوصا یهودیان است که بر این مبنا کشورها مستقل و مردم آزاد نیستند. از طرف دیگر فرهنگ سازی توسط حاکمان ثروتمند آنها را بی محبت و خشن و فردگرا بار می‌آورد.

فردگرایی نکته اصلی تفاوت با انسان‌های جمع گرا است.
در کشورهای آسیایی خانواده‌ها هنوز وجود دارند.
مخصوصا در کشورهای آسیای میانه بازارها وجود دارند و مردم هنگام تاریک شدن هوا کارها را تعطیل کرده به خانه می‌روند و در کنار خانواده زندگی را با خوشی و محبت و اطمینان سر می‌کنند. امری که مخصوصا در سوید و آمریکا (به عنوان کشور مهاجرنشین) وجود ندارد.

چندی پیش نیز یک‌ آشنا پرسید: تفریح مردم در این کشورها چیست؟
پاسخ او را اکنون اینجا پس از اندکی دیدن و‌ تجربه می‌دهم.
تفریح کلمه عربی از فرح یا شادی است. راجع به شادی، خوشی، خوشبختی … پیشتر یک بررسی فلسفی منتشر کرده‌ام اما در اینجا پاسخ چنین است.
تفریح در ایران به معنی کاری است برای لذت بردن. در این کشورها مردم از بودن با یکدیگر و در کنار خانواده بودن لذت می‌برند و بیشترین تفریح آنهاست.
در بعضی کشورها ( اینجا به دو کشور آسیایی ژاپن و کره می‌پردازم) مردمان همانند ماشین ۸ ساعت کار می‌کنند که بیشتر در استخدام شرکت‌های بزرگ و یا افراد است و باید آن مدت را با جدیت کار بکنند و با احتساب زمان رفت و برگشت و آنچه باید برای ضروریات روزانه صرف بشود هیچ‌ وقتی برای تفریح یا لذت بردن از زندگی باقی نمی‌ماند دیگر اینکه تمام مرخصی سالیانه آنها ۹ روز است. تمام اینها فشار روحی ایجاد می‌کند. کشور و مردم آنجا ثروتمند است اما زمانی برای لذت بردن از آن پول باقی نمی‌ماند.
چند روز پیش در بازاری در شهر آوش در قرقیزستان قدم می‌زدم ویدیویی پرکرده و گفتم: در چنین کشورهایی حکومت‌ها نمی‌توانند بر مردم ظلم جدی بکنند زیرا مردم آزاد هستند و می‌توانند به هر شکلی نان خود را بدست آورند و مقابل حاکمیت بایستند اما در کشورهایی که سمبل بدترین آنها سوید است همه چیز در اختیار چند گروه ثروتمند است که تمام صنایع، فروشگاه‌ها و … همه چیز را در اختیار دارند و جایی جدی برای کار خصوصی/شخصی باقی نمی‌ماند و بیکار کردن افراد بزرگترین ضربه مالی و روانی است که آنها را به نوعی دیوانگی خاص این جوامع می‌کشاند.

روح جامعه و زندگی چیست؟
مدتهاست سوالی را از بعضی پرسیدم:
فرض کنیم به شما پیشنهاد می‌شود شهری را که در آن هستید (با هر کوچکی یا گستردگی) با تمام آنچه در آن هست (خانه‌ها با تمام وسایل، تمامی ساختمانها، بانک‌ها با تمام پولهایش و …) به تو بدهند بگویند کاملا مال تو فقط با این شرط که هیچ کس دیگری در آن شهر نباشد و تو باید در آن تک و تنها تمام عمر زندگی بکنی و البته حق نداری آن را بفروشی یا … بلکه کاملا تک و تنها آنجا تمام عمر باشی.
مسلم است که پس از مدتی این شهر ارواح خواهد بود و نه آب نه برق نه خوراک و … هیچ چیزی در آن نخواهد بود و بدترین زندگی در آن شرایط است.

نکته دیگر:
بعضی روزهای اتفاق می‌افتد که در شهری همه چیز تعطیل است و وقتی به خیابان می‌رویم شهر ارواح را می‌بینیم ولی در روزهای عادی که تعدادی مردمان در آن در حال جنب و جوش هستند زندگی را میبینیم.
پس روح زندگی‌ و روح شهرها، انسان‌ها هستند و نه ساختمانها.
انسان‌ها از بودن با یکدیگر و مخصوصا حرف زدن با یکدیگر بسیار بیشتر از داشتن پول ولی مجزا بودن (فردگرا شدن) لذت می‌برد و بهترین تفریح همین با هم بودن (ضد فردگرا بودن) و با خانواده بودن است.
در غرب نه تنها خانواده را از بین برده‌اند بلکه اکنون با شعارهای کاذب فمینیسم از بودن دو‌ نفر با هم نیز جلوگیری می‌کنند. میخواهند مردمان کاملا تک و تنها باشند. پس در این جوامع تفریح واقعی وجود ندارد. رفتن به سالنهای ورزشی از روی تنهایی و ناچاری همراه شادی نیست. رفتن به دیسکو از روی خوشی نیست و …

آنچه در غرب مسیحی است بسیار فراتر از نژادپرستی است. نژادپرستی در برابر تفکر کاذب فلسفی موجود در غرب سربلند است.

۱۳ نوامبر ۲۰۲۴
۲۳ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

نیازی به حمله ایران به اسرایل نیست!


جنگ قوانین خاصی دارد حتما نباید تحت تاثیر احساسات دست به حملات یا عملیات غیر ضروری یا عملیاتی زد که در تله قرار گرفت.
اکنون که حزب‌الله با حملات خود درون اسرایل را بهم ریخته نباید با حمله غیر ضروری ایران به اسرایل ورق جنگ را به طرف آنچه اسرایل میخواهد، چرخاند.
اسرایل سال‌ها به عنوان دژی ضربه ناپذیر نشان داده می‌شد ولی اکنون مراکز نظامی، جاسوسی، دولتی و … و حتی منزل بالاترین مقام سیاسی آن مورد هجوم قرار می‌گیرد. امنیت از این کشور رخت بر بسته است ادامه این وضعیت اقتصاد کشور را آشفته کرده همچنین باعث بازگشت یهودی شدگان به کشورهای اولیه خود و کم شدن تعداد یهودیان می‌گردد.

۱۴ نوامبر ۲۰۲۴
۲۴ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

رابطه فیزیک با فلسفه و مغایرت آن با دین!


بسیاری فیزیکدانان برجسته جهان می‌گویند منتظر هستند تا پاسخ بعضی سوالات مهم (نور، خلا و …) را فلاسفه بدهند.
اما:
۱- تا باندازه کافی اطلاعات نباشد که ابدا نیست، فلاسفه نیز نمی‌توانند پاسخ درست بدهند.
۲- آنانی که به یکی از ادیان معتقد هستند فیلسوف نیستند و نمی‌توانند ابدا به این سوالات پاسخ بدهند. آنها همواره دنبال تطبیق دادن واقعیات با عقاید دینی اشان که در بعضی کتب آمده و … می‌باشند و اگر واقعیت با آن کتب ناخوانا باشد خود سانسوری می‌کنند و پیش نمی‌روند.

۱۴ نوامبر ۲۰۲۴
۲۴ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

هشدار به غرب‌گرایان جهان!


این مطلب برای تمامی مردمان کشورهای جهان قابل استفاده است اما با بررسی موقعیت ایران با غرب همه چیز بهتر روشن می‌گردد.

شما غرب‌گرایان که در ایران یا هرکجای جهان تلاش دارید تا کشور خود را به غرب پیوند بزنید باید بدانید که این پیوند یک طرفه است.
همانند آن بند آورده شده در برجام که در نهایت تمام اختیار را به غرب می‌دهد تا حتی بدون هیچ دلیلی زیر همه چیز بزند.

در ایران جناح خامنه‌ای ملی – مذهبی است اما در کنار آن نیروهای غربگرا در قدرت هستند. آنها نیز به گروههای مختلفی تقسیم می‌شوند که دو گروه عمده آن یکی وابسته به فراماسونری انگلیس است و دیگری وابسته به صهیونیست های آمریکا.
در انتخابات اخیر آمریکا و آمدن ترامپ جناح انگلیسی در آمریکا شکست خورد وگرنه جناح دیگر حتی جنگ داخلی به راه می‌انداخت. حال فرض را بر این می‌گذاریم که در ایران جناح غربگرای وابسته به صهیونیست های آمریکا با کمک آنها به پیروزی برسند.
نکته: البته کار ساده‌ای نیست زیرا ایران تنها نیست بلکه چین و روسیه و … و حتی فراماسونری انگلیس مانع آنست.

اگر جناح امریکاگرا پیروز بشود چه اتفاقی می‌افتد؟
قدر مسلم آنست که تمام قدرت بانکی و تجاری ایران به دست آمریکا می‌افتد.
اما آمریکا چیست و چه کسانی آن را اداره می‌کنند؟
در حال حاضر قدرت اصلی امریکا (بانکها، تجارت، صنعت و در نتیجه سیاست و کنترل ارتش و سازمانهای اطلاعاتی) در دست یهودیان صهیونیست است و آنها وقتی وارد کشوری می‌شوند قدرت اصلی اداره کشور را که همین‌ها باشد را ابتدا در اختیار یهودیانی از عوامل خود قرار می‌دهند و سپس صهیونیستها؛ همانند آنچه در آمریکا دیده می‌شود.
نمونه بارز آن در ایران کنونی هم دیده می‌شود در حالیکه ایران از طرف آمریکا تحریم کاملا شدید است اما ادعا می‌کند که بعضی داروهای حیاتی مورد تحریم نیست اما چرا برای تهیه این داروها باید به یهودیان در ایران مراجعه کرد؟ زیرا آمریکا فقط از طریق آنها حاضر به پخش این داروها هست. و به همین طریق اگر قرار باشد در آینده با ایران رابطه برقرار بکند چه اعلام رسمی بکند و چه نکند تجارت، بانک‌ها و صنعت از طریق یهودیان و یا عوامل صهیونیست قسم خورده آنها مانند رضا پهلوی پیش خواهد رفت. کسانی که از طریق وابستگی دینی و … در اختیارشان هستند و یا اگر چنان نیستند و زمانی (احتمال قریب به صفر) خیال مقابله با دستورات صادر شده را بکنند به سادگی از نظر اقتصادی، سیاسی و … و حتی فیزیکی نابود خواهند شد. همان کاری که با شاه کردند.

۱۵ نوامبر ۲۰۲۴
۲۵ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

معامله با خدا!

خدایا اگر در آن دنیا زیباترین زنها و خوشمزه‌ترین خوراک‌ها با خدمتکاران و هر آنچه را بعضی می‌گویند برای ابدالدهر در اختیارم می‌گذاری؟! هرکاری بگویی در این دنیا برایت انجام می‌دهم. اما باید نشان بدهی که حتما این کارها را انجام می‌دهی. به آنانی که ادعای نمایندگی تو را دارند اعتماد ندارم همه دروغگو و دنبال سواستفاده (پول مفت بدون زحت و کار) هستند. خودت مستقیما با من تماس بگیر. وگرنه همه چیز دروغهای یک عده ملا، ربی، کشیش و … دروغگو با نام روحانی است.

۱۶ نوامبر ۲۰۲۴
۲۶ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

میدان و سیاست خارجی!


بعضی افراد فعال رسانه‌ای متعجب از آن هستند که ایران در میدان خوب عمل می‌کند اما در سیاست خارجی بسیار ضعیف و گاه بد و در اقتصاد فاجعه است.
پاسخ چنین است:
کنترل نیروهای نظامی در اختیار خامنه‌ای است. اما در سیاست خارجی و مسایل اقتصادی دست او کوتاه است و غرب‌گرایان نفوذ دارند.

در دوران ریاست جمهوری رییسی، او که پیرو خط خامنه‌ای بود ایران را وارد اتحادیه شانگهای و بعد بریکس کرد. اگر او زنده می‌ماند ایران مسیر اتحادهای اقتصادی و نظامی اش با شرق مستحکم‌تر می‌شد و احتمالا مستقیما وارد همکاری نظامی با روسیه در جنگ اکراین می‌شد و از طرفی روسیه را نیز وادار به حمایت جدی و علنی از نیروهای مقاومت ضد اسرایل و غرب در منطقه می‌کرد آنگاه جهان در مسیر دیگری می‌افتاد. به همین دلیل احتمال قتل او توسط اسرایل از طریق آذربایجان را می‌توان در نظر داشت.

۱۸ نوامبر ۲۰۲۴
۲۸ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

کشورهای عربی مستعمره اسرایل هستند یا مستعمره ایران؟!


جالب است که بعضی اعراب (صهیونیست در چهره مخفی) ادعا می‌کنند ایران می‌خواهد کشورهای عربی را مستعمره بکند.
چقدر خوب که اینها از ترم مستعمره صحبت می‌کنند پس احتمالا معنی آن را می‌دانند:
۱- اگر معنی مستعمره را می‌دانند، پس می‌دانند که چندین مدت مستعمره و حتی فراتر از آن بخشی از امپراطوری عثمانی بودند.
۲- حتما می‌دانند که از چند قرن پیش غرب به دنبال سقوط عثمانی و تغییر نقشه منطقه بود ولی ترس از آن که نتوانند منطقه را آرام بکنند مانع می‌شد.
۳- حتما می‌دانند که این یهودیان صهیونیست بودند (که جنگ های جهانی اول و دوم را به راه انداختند) باعث تجزیه امپراطوری عثمانی شدند تا اسرایل را ایجاد بکنند و‌ همچنین از قبایل فقیر و بیابانگرد کشورهای عربستان، اردن، امارات … را ساختند (فیلم لورنس عربستان به خوبی این وقایع را نشان می‌دهد) پس این شیوخ خود را مدیون اسرایل می‌دانستند. ولی اکنون بعضی از این شیخ نشین‌های تازه تاسیس می‌خواهند از زیر کلید اسرایل خارج بشوند. و بعضی هنوز آن را می‌خواهند و یا پایشان آنقدر گیر است که فکر نمی‌کنند بتوانند آزاد و مستقل بشوند. پایشان یعنی پول‌هایشان که در بانکهای یهودیان در آمریکا است.
۴- پس این کشورهای عربی هنوز مستعمره هستند یعنی آنها از استعمار عثمانی به استعمار اسرایل جا به جا شدند. پس بعضی افراد که می‌گویند ایران می‌خواهد کشورهای عربی را مستعمره بکند عوامل اسرایل برای گمراه کردن اذهان عمومی است.

نکته جهت اطلاع غربی‌ها که فریب تاریخ سازی دروغین یهودیان را خورده‌اند!
ایران کشوری است که حدود ۲۶۵۰ سال پیش اولین امپراطوری جهان را تأسیس و شیوه کشورداری را به جهان آموخت و افلاطون در کتاب خود آنگاه که از ۵ سیستم حکومتی صحبت میکند پادشاهی ایران را بهترین و دمکراسی را بدترین می‌نامند (به کتاب من و افلاطون مراجعه کنید). ایران همانند ده‌ها کشوری که در چند دهه اخیر و یا آمریکا که در قرون اخیر ایجاد شدند نیست. و البته اسرایل که ابدا حقانیت ندارد. ایران تاریخ تاریخ بشر است که باید باقی بماند.

۱۹ نوامبر ۲۰۲۴
۲۹ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

دولت سوید مردم را برای جنگ آماده می‌کند!

سرمایه‌داران صاحبان سوید، برای فروش تولیدات کارخانه‌های اسلحه‌سازی، این کشور را وارد ناتو کردند. از همان موقع من این نکته را نوشتم و اشاره کردم آنانی که صاحب کار و زندگی مناسب هستند به جنگ نمی‌روند پس از این به بعد باید شاهد مردمانی زیر خط فقر باشیم و البته بیشتر اینها از خارجیان مخصوصا کسانیکه از کشورهای عقب افتاد آمده تحصیلات پایین و کمترین تخصص و آشنایی با کار در صنایع پیشرفته را دارند، خواهند بود.
۲۰ نوامبر ۲۰۲۴
۳۰ آبان ۱۴۰۳
تاشکند – ازبکستان
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان

USAIran