در سیاست نه دوست وجود دارد و نه دشمن. در عین حال همه دوست هستند و همه دشمن.
پس نه به ترامپ، نه به هیچ رییس دولت و یا دولتی در هر کجای دنیا نباید اعتماد صد در صد داشت.
۲۶ ژانویه ۲۰۲۵
۷ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
در سیاست نه دوست وجود دارد و نه دشمن. در عین حال همه دوست هستند و همه دشمن.
پس نه به ترامپ، نه به هیچ رییس دولت و یا دولتی در هر کجای دنیا نباید اعتماد صد در صد داشت.
۲۶ ژانویه ۲۰۲۵
۷ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
:
فلانی (ترامپ) صدتا چاقو بسازد حتی یکی از آنها دسته ندارد.
۲۷ ژانویه ۲۰۲۵
۸ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
چند روز پیش نگاهی داشتم به دلیل چرخش ترامپ به طرف امثال ایلان ماسک یعنی چرخش بطرف -های تک- و اینکه -های تک- قدرت تعیین کننده و کنترل کننده جهان خواهد بود. اما اکنون چین (در این چند روز اخیر) با ارایه برنامههای -هوش مصنوعی- بهتر و بسیار ارزانتر از امریکا نشان داد، اوست که میتواند با اتکا به:
۱- سیستم و برنامه ریزی درست.
۲- نظم حاکم بر دولت و کشور.
۳- داشتن جمعیت کافی.
۴- تکیه بر علم.
در تغییر قدرت در جهان اثر گذار باشد و احتمال قدرت اول شدن او بسیار زیاد است.
۲۸ ژانویه ۲۰۲۵
۹ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اولین مرحله عقل اعتراف به نادانی است.
زمانی که چیزی را نمیدانیم و به این نادانی اعتراف میکنیم آنگاه سعی در یافتن پاسخ در ما پیدا میشود. اگر در این راه نیز به سوالاتی برخورد کردیم که پاسخ آنها را نمیدانیم و به این نادانیها در این مسیر نیز اعتراف کردیم آنگاه یا به پاسخ صحیح میرسیم و یا شاید متوجه می شویم اطلاعات و یا دانش کافی نداریم و در موارد گسترده هیچ کسی یا سازمانی نیز در جهان دانش کافی ندارد و باید برای یافتن پاسخ اولیه منتظر حل پاسخ به سوالاتی که در مسیر پیش آمده باشیم.
اگر به آنچه نمیدانیم اعتراف نکرده و ادعای دانش و داشتن پاسخ را داشتیم آنگاه کسی هستیم که درباره اش گفتهاند: آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.
و البته؛ آنکس که نداند و نداند که نداند و ادعا میکند که میداند …
شما به او چه نامی میدهید؟
اما:
مهمترین سوالی که شاید برای تمامی بشر از قرون گذشته پیش آمده کدام است؟
این سوال درباره هستی میباشد. آن که میداند که دانش بشر برای پاسخ به این سوال بزرگ را هیچ کسی ندارد و علم بشر آنقدر ابتدایی است که تا یافتن پاسخ فاصله بسیار زیاد دارد انسان عاقلی است.
اما آنکه ادعا میکند که آفرینش را میداند (توسط الله، گاد، خدا … و از طرف دیگر مدعیان مادی بودن) و اینکه نمیداند که نمیداند؛ بر او نیز همان نام را بگذارید.
۲۴ ژانویه ۲۰۲۵
۵ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اگر مقصود از نوشتن برجام جدید آنست که دوباره مذاکرات بشود و چیزی جدید نوشته بشود فهم آن مشکل و غیر قابل قبول است. چیزی به نام برجام ده سال پیش نوشته شد و چندی بعد آمریکا از آن خارج شد و هیچ کدام از امتیازاتی که قرار بود به ایران داده بشود داده نشد. اروپا نیز نشان داد که مستعمره آمریکا است و ابدا ارادهای از خود ندارد. دولت دمکراتها در امریکا نیز سعی در بازگشت به برجام نکرد بلکه بر تحریمها افزود.
حال که برجام به پایان ده سال و در نتیجه پایان دادن به تحریمهای سازمان ملل نزدیک میشود چه دلیلی دارد تا دوباره برجامی نوشته بشود که احتمال یا بیم آن میرود که این ده سال را تجدید بکنند و مکانیسم ماشه را هم در آن بگنجانند؟
اکنون که به پایان ده سال نزدیک میشویم و ایران خطای بزرگی انجام نداده است باید حمایت کشورها را به دست آورد و همه چیز پایان بیابد.
بزرگترین خطا یا حماقت احمدی نژاد آن بود که هر دست آورد کوچکی را بسیار بزرگ جلوه میداد و برگ برندهای به دست غرب میداد تا تحریمی بر تحریم های ایران بیفزایند تا کار به جایی رسید که نباید.
حال دولت ایران باید درس گرفته باشد و نباید در باره مسایل نظامی خود اینهمه داد و فریاد و تبلیغات بکند!
مکانیسم ماشه را فقط دیوانگان و یا بندگان در قراردادها میپذیرند.
۲۴ ژانویه ۲۰۲۵
۵ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اگر خبر ضمیمه (شرکت یک روحانی شیعه طرفدار حزبالله و قاسم سلیمانی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ترامپ که در روزنامهای در اسرایل آمده)درست باشد؛ باضافه خبر دیگری مبنی بر اینکه ترامپ زلنسکی و ناتان یاهو را برای مراسم نپذیرفت؛ آنگاه باید متوجه شد که آنچه درباره شکاف میان یهودیان در آمریکا و یهودیان اروپا و… و در کل درباره گسترش تضاد درون غرب نوشتم درست بوده و سرمنشا تغییرات در جهان سیاست در عصر کنونی است.
از طرفی میدانیم که ایلان ماسک یهودی نیست و با جناحی از یهودیان نیز مشکل جدی دارد. حتی دیروز در خصوص انتخاب نمایندگان ترامپ در هالیود نام مل گیبسون آمده که مسیحی معتقدی است که با بعضی جناحهای یهودی مشکل کاملا جدی دارد.
پس میبینیم که ترامپ اونجلیست و در اصل باید گفت اونجلیستها که هر روز برای اسرایل دعا میکردند تغییر موضع دادهاند.
سیاست و جناح بندی های سیاسی در جهان تغییرات اساسی کرده است.
اینکه کتاب من (عیسی مسیح و مادرش ماری یهودی نبودند بلکه آنها مندایی بودند) تا چه حد در تغییرات اساسی در تفکرات مذهبی و به دنبال آن سیاست، تاثیر داشته نکتهای است که در زمان انتشار آن کتاب نوشتم: این کتاب دنیا را تغییر خواهد داد!
این حرف من توسط دهها پرفسور و روسای کتابخانههای ملی بسیاری کشورها تایید شد. بعضی گفتند این کتاب یک طرف همه کتابهای دیگر یکطرف. بعضی گفتند این کتاب بزرگترین انقلاب تاریخ بشر است. بعضی هم گفتند با کلیسای کاتولیک ارتباط داریم و آنرا با آنها به بحث میگذاریم و البته و صد البته در سایر کلیساها هم به بحث گذاشته شد.
اشاره داشتم با استفاده از این کتاب حتی نیاز به شلیک یک گلوله نیست و این کتاب به تنهایی پرونده اسرایل و یهودیت را میبندد و البته همراه آن مسیحیت و سپس اسلام را.
۲۰ ژانویه ۲۰۲۵
۱ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اگر حمایتهای ایران نبود اکنون دیگر فلسطین وجود نداشت. حتی کناره باختری هم از بین میرفت.
جنایات اشغالگران یهودی در فلسطین که یکی در عهد عتیق آمده و دیگری در این زمان در غزه صورت گرفته؛ به عنوان بزرگترین ننگها برای بشریت در تاریخ ثبت شده است.
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵
۳۰ دی ۱۴۰۳
اگادیر – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
اگر ترامپ میخواهد صادرات آمریکا گسترش یابد باید ارزش دلار را که بی حد بالا رفته پایین بیاورد.
بالا رفتن ارزش دلار به اقتصاد روسیه و ایران همزمان با بالا رفتن قیمت نفت کمک زیادی کرد. این سیاست جناح جنگ افروز (حزب دمکرات) بود تا روسیه بتواند به جنگ ادامه بدهد و در نتیجه کارخانههای اسلحه سازی غرب به فروش سلاحهای خود (از سلاحهای کهنه ته انباری شروع کردند) با پول مالیات مردم ادامه بدهند.
اشاره:
یک دلار آمریکا به صورت نرمال حدود هفت کرون سوید میباشد که اکنون به دوازده کرون رسیده است.
همچنین اکنون فاصله دلار با یورو به تنها چند سنت رسیده یعنی یورو نیز حدود دوازده کرون و تنها کمی گرانتر از دلار است. حتی به نظر میرسد اگر این روند صعودی دلار همچنان پیش برود قیمت دلار از یورو بالاتر رفته و حتی به پوند انگلیس نزدیک میشود.
۲۰ ژانویه ۲۰۲۵
۱ بهمن ۱۴۰۳
الصویره – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
جهان سیاست تغییرات زیادی کرده است و به سرعت در حال حرکت به سمتی جدید است که ابدا با یکی دو ماه پیش قابل مقایسه نیست. اگر نوشتههای اخیر من را دوباره بخوانید به ریشهها و دلایل این تغییرات پی خواهید برد.
۱۸ ژانویه ۲۰۲۵
۲۹ دی ۱۴۰۳
اگادیر – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان
انقلابی در ایران صورت نگرفت بلکه غرب (امریکا، اروپا و اسرایل) به واسطه کمونیستی شدن افغانستان و ترس از احتمال رسیدن آن به ایران؛ شاه را بردند و اسلام گرایی را دامن زدند و برای چند دهه منطقه را در جنگ فرو بردند و هنوز هم ادامه دارد.
اینکه رژیم حاکم بر ایران به این مهم اعتراف نمیکند قابل فهم است زیرا اساس خود را برباد میدهد.
اما اینکه سازمانهای سیاسی که حتی مخالف رژیم حاکم و سلطنت هستند چیزی نمیگویند جای سوال دارد.
از همه بدتر رضا پهلوی و سلطنت طلبان هستند که بنیادشان را آمریکا و مخصوصا اسرایل برباد داد ولی حالا کلاه حماقت (کلاه خاص یهودیان) را بر سر میگذارند ووو
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵
۳۰ دی ۱۴۰۳
اگادیر – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان