در سیاست نه دوست وجود دارد و نه دشمن، در عین حال همه دوست هستند و همه دشمن.
این نکتهای که از چند سال پیش نوشتم باید سرمشق هرکسی باشد که وارد سیاست میشود و اگر آن را نداند و در عمل اجرا نکند بازنده اصلی خواهد بود.
در شرایطی که امروز پس از پایان سوریه (حدود یک ماه پیش) به وجود آمده باید تمام بازیکنان کشورها را دو باره شناخت و دوستان و دشمنان هرکدام را:
- هم اکنون هرچند غرب ظاهراً متحد است اما اختلافات درونی زیادی دارند.
- هرچند یهودیان ظاهراً متحد هستند اما اختلافات زیادی دارند مثلا:
- میان یهودیان خزر (قزاق)، لهستان، روسیه، اکراین، بلغارستان، مجارستان که از شرق به غرب اروپا و آمریکا مهاجرت کردند و اکنون بر این کشورها حکومت میکنند یعنی آنها را مستعمره کردهاند اختلافات تا حد تضادهای جدی وجود دارد.
توضیح:
در فرهنگ سیاسی تضاد مرحلهای بالاتر از اختلاف است و زمانی که به تضاد آشتی ناپذیر برسد همکاری آنها با هم تمام است. - میان یهودیان اصیل (عرب) با یهودی شدگان غربی (یهودی دینی) که چند قرن پیش به دلایل سیاسی یهودی شدند و اکنون قدرت حاکم بر غرب هستند تصاد جدی وجود دارد.
- میان اروپا با آمریکا اختلاف تا حد تضاد هست.
- میان جناحهایی از مسیحیان با یهودیان تضاد تا حد آشتی ناپذیر هست.
- میان شاهان اروپا که توسط یهودیان از قدرت حاکمیت بر جهان رانده شدند و خودشان آن قدرت را گرفتند با این دسته یهودیان تضاد وجود دارد تا حدی که همواره مترصد عقب راندن یهودیان و بازپس گیری قدرت جهان هستند.
- میان سرمایهداران بزرگ بینالمللی که در فعالیتهای مختلف (تجارت، صنایع، بانک، اسلحه سازی و راه اندازی جنگ، های تک و …) هستند.
- میان مسیحیان (کاتولیک، پرتستان، اونجلیست، انگلیکان ووو) و مسیحیان کاملا سیاسی مانند سواران معبد همه با هم اختلاف و تا حد تضاد وجود دارد.
مسلمانان:
به همین ترتیب میان مسلمانان اختلافات زیادی وجود دارد که غرب مخصوصا یهودیان با شناخت از این اختلافات و تضادها آنها را به حد تضاد آشتی ناپذیر و کشتار یکدیگر کشاندهاند زیرا مسلمانان به نوعی کوری و حماقت محض گرفتار شدهاند و از مطالعه و تحقیق به دور افتادهاند و در نتیجه به سادگی فریب میخورند.
- دو دسته اصلی شیعه و سنی که هرکدام نیز به فرق زیادی تقسیم شدهاند.
- بر مبنای دایره المعارف های موجود تعداد فرق اسلامی از هزار و دویست بیشتر شده است.
- در میان سنیها سه کشور مصر، عربستان و ترکیه ادعای رهبری سنیها را دارند.
اکنون مصر از نظر اقتصادی داغان شده وابسته کمکهای غرب است یعنی وابسته به غرب است.
تمام پولهای دولت و شیوخ عربستان در بانکهای یهودیان در آمریکاست یعنی گروگان گرفته شده است. پس شیوخ حاکم بر عربستان (سایر شیوخ کویت، بحرین، امارات نیز در همین حالت قرار دارند) به نوعی برده شده و مجبور به پذیرش دستورات اربابان یهودی هستند. - ترکیه نیز علیرغم ظاهر اما زیر کلید یهودیان است. یهودیان در ترکیه صاحبان بزرگترین سرمایهگذاریها و بانکها هستند و در دولت و حاکمیت نقش اساسی دارند.
- حال که جناحی در ترکیه ادعاهای گستردگی مرزی داشته و مشکلاتی با کردها دارند در نتیجه رو در روی یهودیان قرار میگیرند. زیرا از چندین دهه پیش یهودیان برای تضعیف منطقه بر روی کردها سرمایهگذاری کرده و میخواهند آنها مستقل بشوند تا کشورها هر بیشتر کوچک و ضعیف بشوند مخصوصا ترکیه.
در نتیجه احتمال درگیری میان یهودیان/اسرایل
با ترکیه و جنگ میان آنها و تجزیه ترکیه هست. مگر اینکه اسرایل با این مشکل کج دار مریز رفتار بکند تا زمانیکه کار را با ایران یکسره کرده سپس سراغ ترکیه برود.
اینجا به نکته مهم مرحله جدید در منطقه رسیدیم که بستگی زیادی به رفتار سیاسی ایران و چین و روسیه دارد. اگر آنها یکدیگر را حفظ بکنند و جنگ را به طرف ترکیه و یهودیان جهت بدهند غرب را تضعیف و موقعیت خود را مستحکم میکنند. اما اگر اشتباه تاریخی مرتکب شده جنگ به طرف ایران با اسرایل بچرخد در این شرایط که ایران متحد نظامی قوی (چین، روسیه، کره شمالی) ندارد پس ایران را با کمک آمریکا و غرب نابود کرده و سپس سراغ ترکیه رفته آنجا را هم تجزیه خواهند کرد. در نتیجه یهودیان کاذب (غربیهای یهودی دینی شده) به قدرت کامل جهان خواهند رسید زیرا پس از شکست ایران جایی برای قدرت نمایی روسیه و چین باقی نخواهد ماند. که البته این را شاهان و فراماسونرها و بعضی کلیساها و … که در سطور پیش آورده شد نمیخواهند.
پس در اینجا بر همان جمله معروف خودم که در ابتدا نوشته باز میگردیم.
البته پیشتر هم نوشتم: جنگ در منطقه همانند جنگهای صلیبی است یعنی همه با هم علیه همدیگر هستند و اجازه نمیدهند یکی قدرت کامل و برترین در جهان بشود.
شناخت این نکته و عمل بر این توصیه میتواند ایران را از جنگ و تجزیه نجات بدهد.
اما آنها که به سوریه پس از بشار اسد آمدند احتمال نابود شدن دارند.
نکته:
چند روز پیش اسرایل و آمریکا به چین اتهام زدند که تامین کننده سلاح برای یمن است و ما او را تحریم خواهیم کرد. ظاهراً چین عقب نشینی کرد و امروز اعلام شد نفت ایران و روسیه را نخواهد خرید. این اتحاد بسیار ضعیف و سست و غیر متحد عمل کردن میان این سه کشور باعث نابودی اشان خواهد شد. آنها نیز باید همانند غرب اتحاد نظامی و سپس اقتصادی قوی داشته باشند و قاطعانه مقابل زورگوییها بایستند.
۸ ژانویه ۲۰۲۵
۱۸ دی ۱۴۰۳
کازابلانکا – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان