یک آشفتگی تمام عیار در جهان غرب به راه افتاده. درخواستهای اخیر ترامپ در باره گرین لند، کانادا، کانال پاناما، مکزیک و شاید در آینده تعدادی بیشتر نشانه چیست؟ آیا میتوان اینها را درخواستهای مردم آمریکا دانست و یا خواسته جناح خاصی است که میتواند از درون آمریکا را با مشکل جدی روبرو بکند؟
چندی پیش صحبت از تجزیه آمریکا بود و حتی خود ترامپ تهدید به جنگ داخلی میکرد! این کدام جناح قدرتمند از حاکمان است که چنین میخواهد؟
این ادعاهای مرزی آنهم با این شکل شاید هیچگاه در تاریخ سابقه نداشته باشد و معلوم نیست که اگر بلوف سیاسی نیست و قصد اجرا دارد چگونه میخواهد با اروپا و جناحهای قدرت در غرب برخورد بشود.
جناحهای قدرت در غرب فراوان هستند که همه هم وابستگی مذهبی دارند.
غرب کاملا در اختیار مذهبیون است.
آیا یک جناح خاص در آمریکا آنچنان به قدرت رسیده که به اروپا و سایر قدرتها دستور میدهد؟
در اینصورت حتما یک جناح مذهبی بر بقیه غالب شده است. و آن کدام است کاتولیک، اونجلیست، انگلیکان، بابتیست … کدام یک؟
فراماسونری انگلیس که چندین سال پیش آمریکا را از دست داد و توسط یهودیان صهیونیست (با جنگهایی که به نام اول و دوم جهانی به راه انداخت) از قدرت اول جهان رانده شد چه خواهد کرد؟ آیا یهودیان صهیونیست همان سیاست را اینبار نیز تکرار میکنند و میخواهند ابتدا با تهدید و در نهایت با جنگی دیگر همانند اول و دوم جهانی اینبار قدرت بلامنازع بشوند. فراموش نکنیم که همین دو-سه دهه پیش بود که یهودیان صهیونیست تیوری -جنگ تمدنها- را دادند که میگفت پس از سرنگونی شوروی یک سری جنگها در جهان به راه میافتد و نتیجه آن سروری بلامنازع آمریکا (یهودیان صهیونیست) بر جهان خواهد بود. اکنون نیز میتوان تصور کرد که همان برنامه در حال اجرا است. ولی اینبار این جنگ میان آمریکا و اروپا است و نباید سیاسیون ایران با اشتباه بزرگ آن را به طرف ایران بچرخانند.
رو در رو شدن ترامپ با نتانیاهو در این میان چگونه خواهد بود؟
مشکل ترکیه با اسرایل در سوریه کاملا جدی است. اسرایل نیل تا فرات را میخواهد که توسط کردها تجزیه ترکیه را خبر میدهد. و ترکیه احیا عثمانی را میخواهد که اسرایل را هم شامل میشوند.
و بسیاری مشکلات دیگر که آمریکا برای اروپا ایجاد کرد؛ قطع سوخت ارزان برای اروپا (که با عملیات تروریستی و انفجار خط لوله گاز نیز همراه بود) و بسیاری فشارهای دیگر آمریکا بر اروپا که روشی کاملا ارباب رعیتی یا همان رفتار استعمارگر با مستعمره میباشد!
در این جنگ در حال شروع میان غربیها، ایران باید به یک بازی بزرگ سیاسی دست بزند. نباید مستقیم وارد جنگ بشود زیرا باعث اتحاد آنها میشود. باید آنها را بازی داد و اختلافات درونی آنها را تشدید کرد.
ایران باید وارد یک اتحاد نظامی بشود که به غرب نشان بدهد نمیتوانند وارد جنگ با یک چنین اتحادی بشوند که در نتیجه به تشدید تضادهای غرب میانجامد و عاقبت آن شاید جنگی میان خود آنها باشد.
۱۱ ژانویه ۲۰۲۵
۲۲ دی ۱۴۰۳
الجدید – مراکش
فیلسوف صاحب مکتب
م. حسن بایگان